Suunnittelu

Suunnittelemastasi korumallista valmistamme haluamasi korun joko levystä, langasta tai esim. hopealusikasta tai haarukasta. Suunnittelemme korun levystä tai omasta hopeaesineestäsi, kun kerrot meille, millaisen korun haluat (rannekoru, sormus, riipus jne).

Esimerkiksi vanhasta kummilusikasta voi muotoilla rannekorun tai riipuksen. Kierrevartisista cocktail-lusikoista tai muista koristeellisista ohutvartisista esineistä suunnittelemme vaikkapa nimikirjaimistasi riipuksen.

Valmistus

Tilatun korun valmistus kestää n. 1 – 4 viikkoa, tilaustöiden määrästä riippuen. Valmistamme korut aina hopeasta, pitoisuuksien vaihdellessa 800 – 925. Korujen osissa käytämme 925-hopeaa (välirenkaat, korviskoukut, riipuslenkit, ketjut jne.).

Korut hopeoidaan valmistuksen jälkeen ns. luonnollisella menetelmällä eli kuumentamalla niitä sitruunahapossa. Sitruunahappo nostaa tuotteessa hienohopean pintaan ja näin hopeakorut pysyvät kauemmin kirkkaina.

Valmistamme myös kultakoruja asiakkaan omista materiaaleista.

Huolto ja korjaus

Ilmassa olevan rikkivedyn vaikutuksesta kaikki hopeaesineet tummuvat ajan kanssa. Lika kannattaa aika ajoin puhdistaa koruista käyttäen pehmeää hammasharjaa ja käsitiskiainetta. Voit ehkäistä korujesi tummumista myös laittamalla ne aina käytön jälkeen ilmatiiviisiin pusseihin (minigrip).

Kotikonsteja hopeakorujen puhdistukseen löytyy myös netistä. Jos kaikesta huolimatta korusi ovat tummuneet niin, että haluat ammattilaisen ne puhdistavan, lähetä ne meille huollettavaksi. Korjaamme myös rikki menneitä hopea- ja kultakoruja, jos ne ovat korjattavissa.